Komt er een tijd dat ik via het internet, al-dan-niet-betaald, alle TV zenders van de wereld kan zien?

Toevoeging:

En als je antwoord ja is, wanneer dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat gaat er beslist komen. Digitale televisie/interactieve televisie is in feite al televisie die over internet loopt alleen hier wordt internet gebruikt als vehikel en niet als www. Maar bijvoorbeeld produkten als slingshot maken het mogelijk om via het web je favoriete tv te kijken en op te nemen waar je ook bent in de wereld maar wel gekoppeld nog aan 1 provider. Ik denk zelf dat televisie zoals wij dat kennen inderdaad wereldwijd via het web aangeboden gaat worden. Daarnaast krijg je minikanalen en tvzenders(overigens nu al gaande) die ook een duit in het zakje doen. Ik denk dat maximaal over 2 jaar deze mogelijkheid bestaat voor tenminste de Westerse landen.

Ik denk het wel. Met radio is het al zover (nederland.fm en dan kun je onderin beeld met behulp van de landenvlaggetjes naar een willekeurig ander land springen). Voor TV is uiteraard een snellere verbinding nodig. Als de hele wereld voorzien is van snelle glasvezels (of betere technologieën), dan moet dat zeker mogelijk zijn.

Ja, die gaat zeker komen. Alles draait tegenwoordig om computers, technisch en zo handig mogelijk. Uiteindelijk gaat alles eraan onderuit, denkend aan de muziek waarbij het vroeger nog draaide om LP's en cassettebandjes en tegenwoordig met een simpel downloadprogrammaatje te krijgen is. Radio wat via internet te vinden is. Het is een kwestie van tijd, hoogstens 15 jaar voordat men ook zo ver is dat de tv op internet te vinden is

In principe is die mogelijkheid er al met een dreambox. Hier worden illegaal satellietkanalen geshared.

ALLE tv zenders..... 'Alle' is wel heel erg veel.... Op deze link: http://wwitv.com/portal.htm staan er op dit moment 3144. Niet alle, maar wel veel.

Hier is er nog zo een: http://mediahopper.com/

alle lijkt me sterk omdat sommige zenders beveiligd zijn of sommige zenders zelf op de tv appart moet betalen maar er zijn al behoorlijk wat zenders op de computer als je maar weet waar je moet zoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100