Kan ik de Wie is de Mol promo van aflevering 1 ergens op het internet bekijken?

Je ziet sinds kort op npo 1 een voorstukje van aflevering 1 van het 16e seizoen van Wie is de Mol dat op 2 januari begint. Ik wil dit korte promofilmpje op het internet bekijken maar ik kan het nergens vinden. Weet iemand waar of hoe ik dit filmpje kan kijken?

Toegevoegd na 18 uur:
Ik heb inmiddels een filmpjein de reacties gekregendat mij erg helpt. Maar de kwaliteit van het filmpje is slecht. Weet iemand waar ik dit filmpje met betere kwaliteit kan bekijken?
En er is ook nog een ander korter fragment op npo 1 te zien dat ik ook niet op het internet kan vinden. Kan iemand mij hier ook mee helpen?
Ik ben dus opzoek naar de promo van aflevering 1 waarvan er een korte en een lange versie is. Ik zoek dus niet de leader van het seizoen.
Dank voor jullie hulp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt mij dat dit gewoon het filmpje is dat je op de website van 'Wie is de mol' te zien krijgt zodra je die aanklikt: http://wieisdemol.avrotros.nl/home/ Toegevoegd na 22 uur: Je was er dus iets te vroeg mee, want inmiddels staat het gezochte filmpje in goede kwaliteit op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WvDNKhMDMsM Toegevoegd na 22 uur: Van de korte versie is (nog) alleen een te vinden die met een mobieltje van de televisie opgenomen: https://www.youtube.com/watch?v=cRfDorMfq-E

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100