extreme couponing: hoe kan het dat winkel in sommige gevallen nog geld moet aan de klant terwijl ze voor 1000den dollars waarde meehebben?

was daarnet even aan het mee kijken naar extreme couponing.

een koppel had aan 1745$ artikelen mee en hadden na gebruik van bonnetjes nog 0.00 te betalen... dat vind ik al indrukwekkend(actie 10voor10$ en hij had telkens bonnetjes geldig voor 1x 10voor10$ gratis), maar er waren die beter deden. winkelkarren vol, een gigantisch bedrag en na de bonnetjes gescant te hebben kregen ze zelfs nog een beetje zakgeld.... hoe kan dit?

ze hadden 104% van hun gekochte artikelen terug betaald gekregen

als het van die mensen lukt waarom doet niet iedereen daaraan mee...

maar men hoofdraag is, hoe is mogelijk dat ze op een bedrag van boven de 3000$ aan de kasse nog 3$71 terugkrijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zal te maken hebben met de voorwaarden die aan de coupons zitten. In Nederland zal het je niet snel lukken, aangezien zulke acties bijna altijd dichtgetimmerd zitten met voorwaarden als ‘niet inwisselbaar voor geld’ en ‘max. 3 per klant’. In het geval dat jij beschrijft was dat duidelijk niet het geval. Waarom niet iedereen het doet heeft denk ik te maken met dat het natuurlijk tijd en moeite kost om dat allemaal uit te zoeken. Ook is hetProfiteren met een hoofdletter P. Veel mensen kijken neer op dat soort gedrag en dat weerhoudt anderen er ook van het zo extreem te doen als ze het niet nodig hebben. (Normaal is zo een couponactie natuurlijk een win-win situatie, daar het betalende klanten trekt en voor naamsbekendheid zorgt).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100