in de zestiger jaren was er rond 19 uur een filmpje van 5 minuten op tv. Het heette het mannetje. Iemand een idee of deze serie nog te bekijken is?

het waren komische filmpjes in zwart wit en de man droeg meen ik een hoedje en lange jas. Ik meen ook dat de filmpjes elke avond waren, maar kan ook 1 maal per week zijn geweest.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je had het een jaar en een week eerder moeten vragen, want: De in 1987 overleden acteur en komiek Jef ­Cassiers was op oudejaarsavond 2012 weer op Canvas te zien. De Belgische televisie zond "Het Manneke trip trip trip" toen opnieuw uit, een verzameling sketches uit 1962. Het Manneke was tussen 1961 tot 1963 dagelijks op de openbare omroep te zien in grappige sketches. De sketches van Jef Cassiers eindigden op de eerste plaats in een top tien die de kijkers van Canvas zelf konden bepalen. Canvas heeft de serie dus in elk geval nog in het archief zitten. Via http://www.vrt.be/contact/klantendienst kan je vragen in hoeverre het mogelijk is de serie nog te zien. Gezien de populariteit kunnen ze misschien overwegen het op DVD uit te brengen?

Bronnen:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.as...

was een belgische productie, misschien dat je daar eens moet informeren Toegevoegd na 5 minuten: http://televisieseries.com/M/manneke.html het was trouwens het Manneke, neem aan dat je deze bedoelt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100