Heeft de tv serie "The Borgias" een open einde?

Ik zit te denken om die serie te gaan kijken. Maar ik heb gelezen dat er ook plannen waren voor een seizoen 4, en dat dit gecanceld is.

Ik heb dus geen zin om aan iets te beginnen wat ik niet kan afkijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja... Bij het maken van de derde serie werd er vanuit gegaan dat er nog een vierde zou volgen. Toen dit niet door bleek te gaan werd er een twee uur durende film gepland om de serie zo af te ronden, deze werd helaas ook gecanceld. Ik vond het een steengoede serie en zou wél aanraden te kijken, maar je erop voor te bereiden dat er geen bevredigend einde is. Ik heb nog even gegoogled voor je om te kijken of er nog meer informatie was over het einde van de serie en zie nu dat Niel Jordan, de man achter 'the Borgias', het script van de film, die niet door ging, uiteindelijk als e-book heeft gepubliceerd.

Bronnen:
http://www.aintitcool.com/node/63678

Ik heb zelf alleen seizoen 1 gekeken en had na dit seizoen geen vragen. Seizoen 2 was er toen nog niet, maar die ben ik wel van plan te kijken. Naar mijn weten zijn al deze seizoenen redelijk gesloten en zit er niet echt een open einde aan. Zeker een aanrader om te kijken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100