Hebben jullie ook het idee dat al die grappen met bekende nederlanders in bananasplit doorgestoken kaart zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

TV ís doorgestoken kaart

Ze zullen niet allemaal doorgestoken kaart zijn maar zijn nagenoeg zonder uitzondering wel allemaal behoorlijk afgezaagd.

Bijna alles op de TV is doorgestoken kaart. De programmamakers willen absoluut geen risico lopen dat de opnamen mislukken. Dat geldt ook voor het gemiddelde praatprogramma of de reality soaps. Raoul Heertje probeert dat door te prikken met zijn 'Heerlijk Heertje'. Dat is niet fake en dus meestal niet om aan te zien.

Ja, zoals ik dat met bijna alle programma's heb. Vooral zogenaamde 'real-life' soaps. Programmamakers zullen heus wel 'sturen' of dingen in scene zetten om het programma wat interessanter te maken. En wij moeten geloven dat alles spontaan gebeurt. Om het maar niet te hebben over Char en andere 'helderzienden'!

Persoonlijk houdt ik er niet zo van dat mensen voor de gek worden gehouden. Ik kijk er dus niet naar :P. Maar als 't doorgestoken kaart is dan komt 't uiteindelijk vaak toch wel uit.

Ik hou er ook niet van, vind het veel te flauw. En ja, ik denk dat het doorgestoken kaart is. Wat het alleen maar flauwer maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100