mogen mensen op tv de kleding zelf kiezen?

Sascha de boer van NOS heeft altijd soepjurken aan. Mag ze die zelf kiezen of word haar dat gegeven om de presenteren bij NOS

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee zelfs voor figuratie word je in iets anders gehesen. Ik heb meerdere keren in Flodder gespeeld en alles werd uitgezocht. Bij kruimeltje hetzelfde.

Dat ligt er aan, bij bepaalde series en films wordt het voor je uitgezocht, als presentator mag je dat tot op een bepaalde hoogte gewoon zelf bepalen maar er zijn wel bepaalde eisen zoals bijv geen streepjes ofzo omdat die gaan dansen. Ook is bekend in welke kleding je dikker lijkt dan in andere (sowieso lijk je op tv dikker) en dat zijn tips die je kunt gebruiken natuurlijk als je zelf je kleding uitzoekt. Sommige presentatoren/presentatrices hebben geen gevoel voor kleding uitzoeken en dan zal iemand ze helpen maar voor het journaal zul je al snel weten wat wel en niet kan.

Nieuws lezers kiezen hun eigen kleding , in de marge die hun is gegeven . Dus er zijn restricties voor schriften . Maar ze hebben toch de mogelijkheid hun persoonlijke smaak tot uitdrukking te brengen . Maar bij serie's zoals ? Zeg gtst wordt alles voor ze uitgezocht , om aan een type , te voldoen zoals de regie dat ziet . En dan voert de stylist de gesprekken met acteurs en ook de evt sponsoren , van telefoon , tot oorbel wordt soms alles al voorgekookt . Presentatoren krijgen wel wat aan wijzingen maar de meeste zijn vrij zeker als het al Toppers zijn . Maar ze worden ondersteunt door een team van redactie tot stylisten . Een paar regels gelden voor iedereen op de tv ! Geen kleine ruitjes motief !?!? Of kleine streepjes ( pied de poule ) of te wel kleine drukke motiefjes . Waarom ! Dat geeft soms een raar beeld zeker in het verleden . Maar met de nieuwe camera's en betere tv 's zou het moeten lukken , maar het is nog steeds no show .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100