Is Jerry van Tom en Jerry een jongen of een meisje?

Ik weet dat deze vraag belachelijk klinkt maar ik zou het wel graag willen weten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is zelfs onderzoek naar gedaan. In een filmpje over de twee scheert Tom al het haar van Jerry af. Het eindresultaat is dat Jerry een beha en panties draagt. Als Jerry een vrouwelijke opwindmuis ontmoet dan voelt Jerry zich tot dat beest aangetrokken. Conclusie: Jerry is een lesbisch vrouwtje, óf hij is een travestiet mannetje.

Bronnen:
http://www.dailyping.com/archive/2000/08/2...

Aangezien Jerry volgens mij over het algemeen een jongensnaam is, gok ik dat het een jongetje is.

Het is een mannetje.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Mouse

jerry is een jongen mvg Toegevoegd na 28 seconden: had ik ooit gezien in een of andere documentaire over iets oude tekenfilmps

Jerry had een vriendinnetje. Aangezien het nogal taboe is (zeker voor Amerika) om in een tekenfilm voor kinderen een homofiele relatie voor te laten komen kan je er volledig van uit gaan dat het een jongetje is. "15.Digital Dilemma; Hi Robot; Tomcat Jetpack Tom's computer traps him and Jerry in a virtual world; Jerry's girlfriend gives new meaning to "living doll"; Tom dons an experimental flying suit. "

Het is een kat en een muis met twee jongensnamen. Indien jij een meisje bent niet getreurd want Tom is agressief, egoïstisch en pesterig,en Jerry kan ook sadistisch uit de hoek komen! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100