Waarom zijn er altijd mensen die aan talentenjachten mee willen doen?

ik ben benieuwd waarom er altijd aanmeldingen zijn voor talentenshows en dat lijkt niet te stoppen. Hebben mensen dan een massale droom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mensen willen beroemd worden en het zijn vaak dezelfde die meedoen. Ook heb je voor 1 uitzendin misschiem 30 deelnemers nodig dit keer 5 auditie afleveringen is 150 en dan noh de finales maar daar zitten dezelfde mensen in dus het valt wel mee

Idioten die aandacht willen zijn er genoeg. Toegevoegd na 29 seconden: Of die denken dat ze talent hebben.

Ieder jaar is er weer een nieuwe groep mensen oud genoeg om mee te mogen doen. Van die mensen zijn er heel veel die graag willen doorbreken. Kortom, via natuurlijk verloop is er altijd weer nieuwe aanwas.

Of ze willen gewoon veel aandacht. Of ze kunnen heel goed zingen, en worden ondekt........

Veel, heel veel mensen overschatten hun eigen kunnen en wanen zich nog onontdekte sterren, die slechts even voor een min of meer deskundige jury hoeven op te treden, om wereldberoemd te worden. Dat is de reden waarom.

Nou, het zijn vaak jonge mensen en waarom zou je niet een gok wagen om een deskundig advies en oordeel te krijgen? Het is natuurlijk ook een hele belevenis om een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te mogen maken met de mensen die hun droom waar hebben gemaakt. Ze krijgen wel de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met mensen die al in het vak zitten. Er dus ook de schaduwkanten van te leren kennen en dat het keihard werken is. Ik denk dat ze nog steeds het laatste onderschatten. Die mensen zijn vaak nog jong genoeg om altijd nog een andere richting te kunnen kiezen.

het heeft te maken met uiting, het is niet dat ze denken dat ze goed zijn, ze willen hun mening, hun gevoelens delen met het publiek, en als dit lukt, is het een geslaagde talentenjacht

Nou niet allemaal zo negatief, Er zijn mensen die echt kunnen zingen en graag voor mensen willen optreden. Van wat ze leuk vinden willen ze hun beroep maken, je kan het zien als een soort sollicitatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100