Waar vind ik de kinderserie Madelief op dvd?

Ik ben voor mijn dochtertje op zoek naar de dvds van kinderserie Madelief, uitgezonden vanaf 1993 bij de VPRO? Weet iemand waar ik dit zou kunnen vinden of nabestellen? Voor de duidelijkheid, ik ben op zoek naar de serie niet naar de Madelief film: Krassen in het tafelblad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vroeger verkocht VPRO blijkbaar een DVD hiervan, maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar. Zie hier: http://boeken.vpro.nl/artikelen/22236214/ Ik lees dat je ook niet de Madelief film 'Krassen in het tafelblad' bedoelt. Wel heb ik nog een andere DVD gevonden. Hier: http://www.bol.com/nl/p/dvd/madelief/1002004004854492/index.html#product_images Deze film gaat blijkbaar over het verhaal, zoals dat in het tweede en derde boek is geschreven. Ik heb hier en daar voor je gezocht op sites zoals Ebay naar de DVD, die VPRO toendertijd verkocht, maar ook daar kon ik zo snel niks vinden. Wordt een lastige!

Een exemplaar is te vinden waarbij een tolk gebarentaal staat: http://www.gebarenportaal.nl/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=190&Itemid=1 En anders zou ik contact opnemen met de vpro...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100