Hoe werkt de "Lunch locker" die gewonnen heeft in Het Beste Idee van NL?

Heb de aflevering verder niet gezien maar las er net een stukje over, klopt het nou echt dat een broodtrommel met een elastiekje heeft gewonnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Lunch Locker is inderdaad door de kijkers van SBS6 uitgeroepen tot het beste idee van Nederland 2011. De Lunch Locker is een broodtrommel met elastieken om het deksel gewikkeld die de boterhammen in de box op hun plaats houden. Voordeel is dat het beleg niet meer tussen het brood uit kan vallen. Hierdoor ligt bijvoorbeeld de hagelslag niet meer verspreid door de hele broodtrommel, zoals dat bij klassieke broodtrommels al snel het geval is. Ook kan er bijvoorbeeld een flesje drinken onder de elastieken geklemd worden.

Ja, dat klopt. De Lunch Locker is een broodtrommel met elastieken om het deksel gewikkeld die de boterhammen in de box op hun plaats houden. Ook kan de gebruiker er een flesje drinken onder klemmen. http://mobiel.nu.nl/pda/overig/357752-Beste-idee-van-Nederland-is-Lunch-Locker.html Ik kan er (nog) geen plaatje van vinden. Maar als ik google op lunch locker dan vind ik een broodtrommel met grote clips om het deksel te sluiten en plaats voor een flesje drinken. Ik vraag mij dus af om men dat "beste idee van NL" wel een lunch locker mag noemen, want die naam is al in 2008 als merk geregistreerd. http://www.trademarkia.com/the-original-lunch-locker-78635996.html Toegevoegd na 55 seconden: De afbeelding is dus de originele, oorspronkelijke lunch locker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100