kan je een klacht indienen bij rtl 7 over stom stommer stomst?

ik keek net stom stommer stomst, en ik werd toch gek van die commentator... en zou daar graag een klacht voor willen indienen, zodat ze dat programma misschien een keer normaal kunnen uitzenden.

als dat kan, zou ik graag een linkje willen zien zodat ik daar op kan klikken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.klacht.nl>omroepen succes

Je kunt RTL contacteren middels een brief of een telefoontje. De adressen en telefoonnummers staan in de bron.

Bronnen:
http://www.rtl.nl/service/rtlnederland/cor...

Ik denk eigenlijk dat ze daar niet echt op ingaan, want dat is juist het handelsmerk van het programma en er zijn vast mensen die het wel heel grappig vinden, en die vinden dat het commentaar het programma meerwaarde geeft. Mocht je het alsnog willen doen, dan heb ik een link bijgevoegd. Veel succes ermee!!

Bronnen:
http://www.klacht.nl/rtl-7/

Klachten over RTL 7 dienen ingediend te worden bij de consuwijzer; http://www.consuwijzer.nl/Hoe_dien_ik_een_klacht_in?WT.srch=1&WT.mc_id=ContentKlacht&KlachtenKlachten&WT.seg_1=klachten&gclid=CODMmY7886sCFYaHDgodwkVzDw Heb een betere oplossing gevonden. Programma volledig negeren en niet naar kijken, als meerderen dit doen krijgt het minder kijkers, gevolg een lagere waardering, gevolg minder inkomsten uit reclames. En als laatste: Hoef je nooit meer naar die irritante opmerkingen van dat bijdehandje te luisteren.

Ik zou er niet naar op zoek gaan want het kost je alleen maar tijd en waarschijnlijk krijg je dan een brief terug dat je dan maar naar een ander programma moet gaan kijken of je krijgt helemaal geen brief terug. Ik denk dat het slimmer is om gewoon een ander programma op tv te zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100