Moeten de uitzendingen op bijna alle kanalen over sexgedoe afgeschaft worden?

Dit naar aanleiding van mijn vorige vraag die net verwijderd is

Toegevoegd na 28 seconden:
Ik erger mij er namelijk dood aan

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, op bijna alle. Het is allemaal dezelfde rotzooi dus dat kunnen ze wel op één kanaal uitzenden.

nee natuurlijk niet er zijn mensen die dit wel graag zien als het aan mij ligt mogen ze ook al het voetbal van tv afhalen maar ik weet dat er veel mensen zijn die wel graag voetbal zien als ik iets op tv niet wil zien kijk ik wel een andere zender

Nee... Daar draait een deel van de Nederlandse economie op... En je mag de tv 's nachts uitzetten hoor...

Ja. Alle commerciële zenders zenden deze meuk uit. Ze zijn daarmee begonnen toen de belspelletjes verboden werden. Daar waar die omroepen leuke en interessante programma's kunnen herhalen kiezen ze voor het geld over de rug van de eenzame man, die vast wel bedrogen wil worden. Omdat de omroepen uit mogen zenden wat ze willen, is hier niets aan te doen. Er zit gelukkig een knop aan.

Ja graag, 's avonds na een bepaald tijdstip wordt je er mee doodgegooid, maar het zal wel te veel opleveren om er mee te stoppen. Maar als ik 's nachts eens niet kan slapen vanwege een rugkwaal en ik even ter ontspanning tv wil kijken, zap ik mij een ongeluk langs allerlei schaars geklede dames met hete nummertjes yak. Ik heb er bijna een sms duim van, van mij mogen ze direkt van de buis.

Niet kijken is niet ergeren! Zolang er bij een zeker gedeelte van de bevolking kennelijk behoefte is aan dergelijke 'informatieve' uitingen, die overigens geen kwaad kunnen, lijkt mij dat ingrijpen niet mogelijk is. Het afschaffen zou van de commerciële zenders zelf uit moeten gaan. UIT!

Ik snap het probleem niet. Sowieso kijk ik rond het tijdstip waarop deze reclames zijn, geen tv. Mocht dat toch een keer gebeuren dan kan je sowieso naar de publieke omroep kijken. Maar meestal heb ik daar geen eens zin in en luister ik liever radio en lees een krant als ik bijvoorbeeld een keer vroeg weg moet. Je kan ook nog internet tv kijken als je daar echt de aanbedwingbare behoefte voelt om rond 3 uur 's nachts tv te kijken. Zo veel opties die je hebt, dus om je daar dan aan te ergeren begrijp ik niet echt.

Nee,lekker laten staan,gewoom niet naar kijken!

Nee. Er zit een knop op je tv, Die helpt je zo uit de puree...

Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen prettig is om te zien. Het is wel wat overdreven om het inderdaad op alle kanalen tegelijk te doen. Ze kunnen best op een van de zenders een goede film uitzenden of een serie herhalen.

Nee, je moet de knop omzetten, bij de TV en bij je zelf misschien ook.

Nee. Als je je er "dood" aan gaat ergeren (waarschijnlijk niet letterlijk) dan ligt dat aan jezelf. Zet de commerciële zenders af, en kijk naar de publieke omroep, belgië, cnn, animal planet, enzovoorts. Of wat je natuurlijk ook kan doen: koop de complete box van een leuke serie (friends ofzo) en dan heb je altijd wat om te kijken als er 's avonds niets op tv is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100