Hebben er meer mensen op het moment problemen met digitenne van KPN ?

Ik ontvang op geen enkel kanaal iets op beide kastjes die ik heb staan...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er zijn per 1 juni een aantal kanalen bijgevoegd en verwijderd ff opniieuw de kanalen instellen en het is opgelost http://www.kpn.com/prive/digitennewijzigingen2011.htm

Bronnen:
hersenpan + Internet

Ik hoor er meer mensen over, ja!

Net even gecheckt, maar hier doet alles het (Amsterdam). En dat terwijl ik m'n abonnement per 1.6 heb opgezegd!

nee, hier in Arnhem geen enkel probleem.

Hier in Delft merk ik dat ik alleen de eerste 8 kanalen kan ontvangen, regio op 22 = West werkt ook, regio tv Utrecht ontvang ik zwak, dus wel in de lucht. TV Rijnmond o.k. Er is dus kennelijk inderdaad een storing op Digitenne in de randstad vandaag 1 juni 02:00 uur. Ontvangst met TV en CI-module. Gr. Koos Toegevoegd na 22 minuten: Omdat de kanalen van digitenne via verscheidene zenders in allerlei plaatsen worden uitgezonden kan een storing in een bepaalde zender het uitvallen van een groep kanalen in een beperkte regio veroorzaken. Toegevoegd na 4 uur: Oja... vannacht is de andere zenderindeling gekomen! Vanaf vandaag hebben we o.a. de BBC zenders erbij. Daar heeft het dus mee te maken. Toegevoegd na 4 uur: Nu werken de ontbrekende kanalen weer, nieuwe indeling.

Bronnen:
zojuist getest

Hier in Amersfoort totaal geen ontvangst. Scherm is zwart.

Ja die van mij doet het ook niet!

Deventer doet het. Ook gisteravond geen problemen.

Bronnen:
mijn eigen ontvangst @digitenne

Apeldoorn doet het ook goed. Wel is het zo dat als je in een omgeving met mindere ontvangst woont, je een andere en grotere ontvanger kan krijgen. Informeer eens bij de kpnwinkel en anders via een klacht naar Digitenne.

Maurik hier, veel storing bijna per zender moet ik de antenne verplaatsen (en dan krijg ik ook nog Kim Holland te zien, het laatste wat ik wens)

Hier doet alles het ook maar ik heb geen update bericht of zoiets gezien. ? moet je zelf updaten ?

Veel problemen hier nadat men zogenaamd op "meer digitenne" zijn overgegaan (per 01-06-11). Als je een kaartje hebt ontvangen en geadviseerd wordt; naar fabrieksinstellingen terug te gaan... DOE HET NIET!!! Je hebt bijna geen enkele zender meer, en de KPN verdient weer lekker als je moet bellen en komen met VOLSTREKTE ONZIN!!! Toegevoegd na 2 minuten: En zenders opnieuw instellen helpt niets, ook niet handmatig, bij degene die dat lukte> jullie zijn dan de gelukkigen onder ons!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100