Wat betekenen de lettertjes plus het getal er onder, in de Mikro Gids ?

Om deze vraag wat duidelijker te maken,heb ik de bladzijde van vandaag gescand. Bij Nederland 1 bijvoorbeeld staan de letters T + B in een klein zwart hokje met daaronder het getal 77073.(Lingo)
Deze 2 letters staan bij meerdere programma's. Wat HD betekent is mij bekend nét als de H van herhaling. Wat betekenen al die lettertjes en wat het getal van 5 cijfers precies. ? Is dat getal soms iets met UPC of en ingebouwde programma gids van een andere TV aanbieder en zo ja welke ?
Is het soms bedoeld,om door het intypen van de cijfertjes een programma via PVR of een (eigen in bezit zijnde HD recorder) vlot te kunnen opnemen ? IK gis maar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze nummer zijn voor mensen met een videorecorder die showview ondersteunt. Je Moet de nummers invoeren en je videorecorder weet welk programma je wilt opnemen. Zie link voor meer uitleg. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/ShowView

Ik zie je scan niet bij de vraag, maar ik vermoed dat ik wel weet op welke cijfers je doelt. Deze zijn bedoeld om snel programma's op te kunnen nemen. De code hoort bij het programma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100