Zit er een C1000 in Italië ?

ik zie een reclame spotje van de c1000 met een typetje van Tineke Schouten en Yolanthe. Volgens mij woont Yolanthe in Italië, is daar dan ook een C1000? Het kan volgens mij niet in Nederland zijn omdat je niet zomaar hier met een helikopter op een parkeerplaats mag landen. Weet iemand waar die spot opgenomen is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Italie hebben ze geen C1000 vestigingen. Yolanthe komt echter nog geregeld in Nederland, bijvoorbeeld om haar moeder te bezoeken. Mama Cabau woont namelijk nog in Volendam. Om met een helicopter te mogen landen buiten de reguliere vliegvelden, heb je ontheffing nodig van de gemeente. Yolanthe zal dat vast geregeld hebben, voordat ze is gaan shoppen. Toegevoegd na 1 minuut: Om dan helemaal volledig te zijn; de mama heet na haar scheiding geen Cabau meer, maar Van Kasbergen.

Het spotje is gewoon in Nederland opgenomen. Yolanthe en Wesley hebben ook een huis in Nederland. Het was op een tv set ze hebben die helikopter gehuurd en daar neergezet. Je moet het spotje niet al te sirieus nemen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100