Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe ver is het met de pokémon-serie?

Ik keek vroeger altijd Pokémon, en nu zag ik dat laatst weer op tv tijdens het zappen. Maar Asch is nog steeds trainer zag ik, en picachu is nog steeds geen raitchu enz. Maar inmiddels zou Asch nu ongeveer 29 jaar moeten zijn en Pokémon-meester. En picachu zou inmiddels raitchu moeten zijn. Tenminste toen ik zapte op mijn tv laatst waren ze nog steeds op hetzelfde avontuur... Maar kan ook best zijn dat dat nig net een oudere aflevering was. Maar hoe ver zijn ze nu eigenlijk precies in die serie? Is Asch al Pokémon-meester, en is picachu al geëvalueerd in raitchu..? En noem maar op...

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De Pokémon-serie is een populaire Japanse mediafranchise die bestaat uit animatieseries, films, videospelletjes, speelgoed, trading cards en andere producten. De franchise begon in 1996 met de release van de videogame Pokémon Red and Green voor de Game Boy. De serie is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle entertainmentfranchises ter wereld.
(Lees meer...)
Bronnen:
een maand geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding