Waar kan ik goede bladmuziek vinden voor popliedjes die bijvoorbeeld nu op TMF te zien zijn?

Ik wil er geen risico's bij op kunnen lopen dat een virus op mijn computer kan komen. het moeten ook niet té moeilijke liedjes zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn natuurlijk sites op internet waar je bladmuziek kunt downloaden: http://www.my-piano.blogspot.com/ (piano) http://www.guitartabs.cc/ (gitaar) http://www.tabsrus.nl/ Voor meer links kun je hier kijken: http://muziek.leerlingen.com/bladmuziek.php Een andere optie is naar de bibliotheek te gaan. De meeste bibliotheken hebben bladmuziek (voor gitaar, piano, fluit, zang etc.) die je kunt lenen. De bladmuziek van de leuke liedjes kun je natuurlijk ook kopiëren en thuis houden. Als je op zoek bent naar populaire popliedjes zou ik je Pop Selections aan willen raden. (Dat is bladmuziek voor toetsinstrumenten en gitaar.) Hier komen regelmatig nieuwe versies van uit met de nieuwste songs. Ook deze kun je in bibliotheken vinden.

bladmuziek is altijd lastig te vinden, omdat het speciaal uitgeschreven moet worden. daarom vind je het bijna nooit gratis. hieronder is een site met gratis bladmuziek. maar 1 tip: leer akkoorden spelen, en goed luisteren naar een nummer. akkoorden zijn veel vaker te vinden dan bladmuziek. (bijna alles) dan kun je veel meer spelen. succes ermee.

Bronnen:
http://www.my-piano.blogspot.com/
www.4shared.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100