Kent iemand ook het liedje, Hopsa heisasa tis in de maand van mei jaja?

Veel meer weet ik er niet meer van ook iets met jongens kom we gaan aan stappen weg met wollen jassen moortje heeft haar werk gedaan...

Weet jij het antwoord?

/2500

Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei, ja, ja. Rooie neuzen zijn verdwenen, Dooie vingers, prikkeltenen, Al dat kil en koud verdriet Heb je in de Meimaand niet. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei, ja, ja. Weg met dikke winterjassen, Weg met mutsen, wollen dassen, Moortje heeft zijn werk gedaan, Moortje kan naar zolder gaan. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei, ja, ja. Jongens kom, we gaan aan 't stappen, Om wat frisse lucht te happen, Alles staat in lentetooi, O, wat is de Mei toch mooi. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei. Toegevoegd na 1 minuut: In de bron vind je ook de muziek.

Bronnen:
http://www.liedjeskist.nl/liedjes_a-z/h-li...

Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei, ja ja! Rooie neuzen zijn verdwenen dooie vingers, prikkelteenen al dat kil en koud verdriet heb je in de Meimaand niet. Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei! Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei, ja ja! Weg met dikke winterjassen weg met mutsen, wollen dassen. Moortje heeft zijn werk gedaan moortje kan naar zolder gaan. Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei! Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei, ja ja! Jongens, kom, we gaan aan 't stappen om wat frissche lucht te happen. Alles staat in lentetooi o wat is die Mei toch mooi! Hopsa, heisasa, 't is in de maand van Mei!

Bronnen:
http://www.volksliedjes.overtuin.net/volks...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100