Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet waar ik net zo'n geweldige poncho kan kopen als de zanger van Di-rect aanhad op bevrijdingsfestival in Den Haag?

Ik was op 5 mei in Den Haag bij het bevrijdingsfestival. De zanger van Di-rect had zo'n kleurige poncho aan. Ik ben nu op zoek naar zo'n soortgelijke poncho. Weet iemand toevallig waar ik zoiets kan vinden? Voor een niet al te schrikbarende prijs alstublieft
Hier een video waar hij die poncho aanheeft.
http://www.3fm.nl/nieuws/detail/357976/5-februari:-DI-RECT-live-bij-Giel

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Muziek
1.1K
Amadea
10 jaar geleden
Vraag je vriendin, zus, moeder, of oma er een voor jou te breien of te haken.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Of het echt een poncho is dat betwijfel ik. Gewoon met mouwen kan ik dit soort stoffen wel vinden, en het kledingstuk wordt kennelijk een 'baja hoodie' genoemd. Zie bijvoorbeeld http://shop.fruitionlv.com/uploaded_images/PastelBajaHoodie.jpg en http://cdn-s3-1.wanelo.com/product/image/7872192/original.jpg en http://ragstock.com/shop/jackets-coats/stripe-woven-baja-hoodie/ en http://www.aardemagie.nl/winkel/images/products/1395_1.jpg

Die laatste kan je bestellen, zie bron. En er staat interessante informatie bij: Baja hoodies zijn handgemaakte vesten (“poncho’s”) die gemaakt zijn naar het idee van de Mexicaanse ponco’s. Ze werden eerst vooral door de hippies uit Baja – New Mexico gedragen. Maar door Woodstock en Burning Man zijn ze nu over de hele wereld bekend.
Elke Baja hoodie is authentiek en handgemaakt van 100% gerecycled eco-garen. Een materiaal dat niet alleen warm is maar ook milieuvriendelijk, duurzaam en comfortabel.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding