Wat is een passende uurprijs voor gitaarles (kind 10 jaar)?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de bronnen zie je verschillende prijzen. Als je kijkt naar gitaarlessen in Leeuwarden, Den Haag en Eindhoven dan zie je gemiddeld een prijs van ongeveer €17,=. Dit is natuurlijk wel allemaal wit. Als je het zwart doet (wat je natuurlijk niet doet ;) ) dan moet het lager zijn. Een beetje google en je komt op ongeveer een tientje per uur (mits geen bijgekochte materialen zoals lesboek e.d.) Hopelijk ben je hiermee een beetje geholpen.

Bronnen:
http://www.gitaarles-leeuwarden.nl/prijzen...
http://www.jlvermeulen.nl/Prijzen.html
http://www.mijnmuziekles.nl/prijzen-gitaarles.html

ik zie op de meeste plaatsen 30 euro per uur.ik zal een link plaatsen als voorbeeld.op internet is veel info hierover beschikbaar,

Bronnen:
http://www.renediekstra.nl/wp-content/uplo...

Mijn eigen ervaring, vannaf €12,50 per uur, voor die prijs moet je geen muziekschool verwachten maar personen die het voor hun ''hobby'' doen. Als je sololes wilt doen aan de muziekschool zit je vaak al rond de €32,- per uur. Als je er echt intresse in hebt, en er ook zelf thuis veel mee aan de slag gaat kun je beter de goedkoopste optie pakken, je leert vaak wat minder en speelt ook vaak niet met noten, het is simpeler en je leert het sneller als je er veel aandacht aan geeft, meestal worden dergelijke lessen op middelbare scholen aangeboden, of je moet iemand kennen die dit voor de hobby wilt doen. Als je thuis niet veel gaat oefenen, of minder tijd hebt, dan is de muziekschool meer iets voor jou, deze bouwen het langzaam op en leren je direct noten lezen. Toegevoegd na 1 minuut: Dit geld ook voor kinderen onder de 10 jaar, muziekscholen worden vaak duurder na de leeftijd van 21 jaar.

Bronnen:
eigen ervaring en kennis

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100