Waar kan ik "Hotel California" kopen/downloaden?

De afgelopen week heb ik al 2 keer een uitvoering van de Eagles gehoord, nl. Hotel California. Het gaat hier om een uitvoering die wordt omschreven als een latin uitvoering, maar zelf vind ik het meer een reggae uitvoering.
Hoe dan ook, waar ik ook zoek, ik kan er niks over vinden.
Iemand een idee waar dit nummer vandaan komt, waar je het kunt kopen en/of downloaden?

Toegevoegd na 9 uur:
Hoorde het nummer zojuist weer op "SkyRadio summerhits" (19:15 uur). Het werd omschreven als "The Eagles - Hotel California (latin version)". Op YouTube heb ik er eentje gevonden die het misschien zou kunnen zijn, maar je kunt de audio niet horen omdat auteursrechtelijk gedempt is. Jammer dus en ik weet het dus nog steeds niet.
Ik blij erbij dat ik het niet echt latin vind maar puur een mix van reggae en ska.
Hoop dat er toch nog iemand is die het voor mij kan vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn best veel uitvoeringen van: https://www.youtube.com/watch?v=iyQW12Jhayg https://www.youtube.com/watch?v=PpLmD_8FvkA http://www.dailymotion.com/video/x46wu4_majek-fashek-hotel-califormia_music#.Ue-HFo2nrEQ Ik vermoed dat het 1 van deze 3 is, met deze informatie kun je beter zoeken naar waar je het kunt aanschaffen.

Bedoel je Hotel California van de Gypsy Kings? Dit is een soort van Latin versie van Hotel California (Eagles) Als je dit lied bedoelt, dan kan je hem gewoon via ITunes kopen

Youtube. Daar kun je video downloaden en het geluid eruit halen. Daar zijn verschillende programma's voor. Toegevoegd na 44 seconden: Dit is geheel gratis en kost je geen geld. Zeg maar dagdag tegen bol.com.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100