Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat zegt je muzieksmaak over je persoonlijkheid?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Muziek
862
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Echt helemaal niks!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Helemaal niets, je kunt je met je muzieksmaak aardig laten beïnvloeden, door je vrienden, door je ouders, door je opleiding en noem maar op. Je muzieksmaak kan meerdere malen in je leven veranderen. Al je uiterlijke verschijningen zijn een vorm van een indentiteit aanmeten, wat vaak helemaal niet met je smaak overeen komt, laat staan met je persoonlijkheid.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Je muzieksmaak wordt beïnvloed door buitenstaanders, je kunt leren van muziekstijlen te houden door het vaak te horen. Maar dit kan ook een reden zijn om er juist van te walgen. Je moet het zien als mode, daarbij ben je ook beïnvloedbaar, als je de nieuwe mode voor het eerst ziet, dan vindt je het, in de meeste gevallen helemaal niets, maar hoe vaker je het ziet, hoe leuker dat je het vindt.

Andere antwoorden (1)

ik heb mensen in me leven gehad die best wel zwaar leven hadden daardoor veranderde zijn hele leefstijl hij ging naar minder vrolijke muziek luisteren en niks leuks meer doen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding