Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet wie de zanger/rapper is van de -in 2011 uitgekomen- clip waarin dat meisje met kort spijkerjasje danst?

"Ik ben op zoek naar een liedje, welke ik in de zomer van 2011 vaak zag langskomen op o.a. SlamTV. Ik heb er goede herinneringen aan, en wilde hem een poos geleden weer eens opzoeken. Maar helaas bleek dat ik deze nooit had gedownload. En ik weet nu na twee jaar ook de artiest(en) en titel niet meer...

Het speelt zich af in een zomerse straat, waar mensen dansen; soms een groep, soms een meisje (met zwart shirt en kort spijkerjasje) individueel. Een zanger en rapper (beide nederlandstalig) vertellen over liefde voor dit meisje.
Die zanger is lang, heeft een langwerpig gezicht en zit het grootste gedeelte van de tijd op een trapje daar in die zomerse straat. De rapper is (als ik mij goed herinner) iets getint.
Er zijn ook kinderen in de straat, die af en toe wat meezingen. Een jongetje is ook verliefd op een meisje, je ziet hem een liefdesbrief sturen, in een mandje takelt het meisje de brief omhoog.

Hopelijk herkent iemand deze! Bedankt alvast!"

11 jaar geleden
in: Muziek
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Kayaman met Tjerk - Tot de laatste dag .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding