Hoezo draait Skyradio de hele dag dezelfde (crappy) nummers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is hun handelsmerk - Seedy music for you! Bovendien spelen ze alle nummers veel te snel af, waardoor de toch al vervelende muziek nog slechter klinkt. Puur en alleen om naast bakken vol reclame toch 12 platen per uur te kunnen draaien.

Omdat er nog meer radiozenders zijn die dat niet doen!

Jij vind het crappy, toch zijn er genoeg mensen die het wel leuk vinden, anders had het al lang geen bestaansrecht meer. Kortom over smaak valt niet te twisten.

Omdat vele mensen het fijne nummers vinden, en je een CD ook wel 100x luistert soms. 100%NL bijvoorbeeld, die draait ook elke dag hetzelfde maar wel gezellige nummers!

Het gaat erg goed met Sky Radio. Vooral bij een ouder publiek. Het 'format', de nummers die gedraaid worden, hun herhaalfrequentie en de volgorde wordt elk uur bepaald door dure software. Alle radiostations gebruiken dit soort software. Aan de hand van de luistercijfers wordt de software 'getuned'. Dus dit is wat de mensen willen horen. Wat mij betreft mag het muziek uitzoeken weer door mensen gedaan worden.

Sky radio is al een flink stuk verbeterd. Jarenlang hoorde je meerdere dagen de zelfde nummers. Ik ben zelf geen fan van Skyradio maar op mijn werk wordt ik min of meer gedwongen mee te luisteren. Nou is er iets bijzonders met de muziek van Sky. Het stoort niet ! Je kunt hard doorwerken ! Misschien heeft de BV Nederland wel aandelen in Sky en in de muziekkeuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100