Waarom word **** gecensureerd, en mag het "klik-klak" geluid van een wapen wel?

Bij het kijken van deze video verbaasde ik me niet over het cencureren van bepaalde woorden maar dat er in plaats van de gewreekte woordjes iets (in mijn ogen) ergers voor word geplaatst.

http://www.youtube.com/watch?v=hua5StfTpns

het gaat om 3:05 - 3:15

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb de clip niet bekenen. Ga er vanuit dat deze van de buren aan de andere kant van onze westelijke oceaan vandaan komt. Omdat censuur op niet-objectieve gronden wordt uitgevoerd, is het voor iemand uit een andere cultuur vaak moeilijk te begrijpen waarom het een wel en het ander niet gecensureerd wordt. *** verwijst waarschijnlijk naar een geslachtsdeel, en dus sex, wat in het kader van de uiterst conservatieve christen hoek wellicht niet wenselijk is om uit te spreken. Klikklak van een geweer refereert naar het recht van elke bewoner om zich zelf te verdedigen. Wel wenselijk dus

Niet gezien,maar ik neem aan dat het om een Amerikaanse video gaa. Bij het gebruik maken vanwoorden over geslachtsdelen of uitdrukkinge over "my God"zijn ze zo preuts als de neten,maar wapengebruik is heel normaal.Andersom zou veel minder kwaad kunnen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100