Hoe kan ik nummers zonder tekst opzoeken op internet?

Ik als liefhebber van trance en techno heb vaak dat ik nummers op de radio of in clubs hoor en ze leuk vind. maar dan kan ik ze niet opzoeken omdat er geen tekst is soms zoek ik op youtube wel eens tudududududu maar tot mijn verbazing werkt het niet:( alvast bedankt en kusjes!
GR J.P.Lant

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een nummer hoort waarvan je wilt weten hoe het eet kun je zelf of aan iemand anders vragen om de app soundhound of shazam te gebruiken.

je kunt ook gebruik maken van TrackID, dat staat op de meeste Sony Ericsson telefoons

Je hebt veel oplossingen : Soundhound, Shazam en TrackID zijn allemaal Apps/Programma's om muziek te herkennen. Soundhound en Shazam zijn Apps voor de Ipod Touch/Iphone en Ipad. Een Ipad neem je meestal niet mee naar een Discotheek/Club. Misschien heb je een Ipod Touch of een Iphone. Zoja, dan kan je eerst de gratis versies van Soundhound en Shazam proberen en als die je bevallen kan je ze misschien kopen. Voor het geval dat je een Sony Ericsson hebt, staat er MEESTAL al TrackID op. Dit is net zoiets als Soundhound en Shazam, maar speciaal voor Sony Ericsson's. En voor het geval dat je een echt nummer hebt, en je weet de songtekst, kan je Midomi gebruiken.

Je zou het in een club/disco aan de dj kunnen vragen. Als het een lied op de radio is zou je het op de website van de betreffende radiozender op kunnen zoeken. Vaak hebben ze wel een lijst met laatst gedraaide tracks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100