Wie heeft informatie over Mick Jagger die ooit op Pink Pop was voor een optreden met Peter Tosh?

Daar was iets mee, maar wat? Kan wel het nummer "Don't look back" vinden, maar geen gedetailleerde informatie over dat optreden op Pink pop. Ik heb er later wel iets over gezien op tv, maar het bleef vaag.

Toegevoegd na 14 uur:
Met de eerste 3 antwoorden blijft het dus vaag.
Ik had zelf iets in herinnering dat hij nogal wat opwekkende middelen had genomen. Ik kan me wel herinneren dat hij de camera's weg sloeg, maar dat kan ook na de al ontstane irritatie zijn geweest. Ik weet nu het jaar en ook zeker dat ik dat jaar niet op het veld aanwezig was.

Meer informatie blijft welkom.

Toegevoegd na 14 uur:
Hebben ze dat jaar ook de tribunes gebruikt om een (of meerdere) vreugdevuren te laten branden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op Pinkpop in 1979 heeft Peter Tosh opgetreden. Mick Jagger was backstage aanwezig en zou bij "don't look back" ook op het podium klimmen. Toen Jagger echter de grote toeloop van pers en TV camera's bemerkte is hij kwaad weggegaan.

Bronnen:
http://www.3voor12.vpro.nl/artikelen/artik...

Ze zouden eigenlijk samen optreden, maar het schijnt dat Mick Jagger zich bedacht; schijnbaar door het zien van de tc-camera's en vele journalisten, maar daar heb ik mijn twijfels bij, dat zou hij wel gewend moeten zijn toch? Hij is weggelopen en het hele feest ging niet door. Peter Tosh heeft toen ook wel zijn eigen optreden gedaan. alsjeblieft :)

Bronnen:
http://www.pinkpop.org/1979.htm en...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100