Fantastig toch?

Over songteksten gesproken:
Waar gaat dit over? En is het wel correct Nederlands?

Slaap lekker ding
Want jij is lastig
Nog meer jij is fantastig toch

http://www.youtube.com/watch?v=T6YE5h2Xtow&feature=related

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nog meer jij is fantastig toch, wat klinkt dat lekker! Woorden zijn ook maar klanken net als de geweldige muziek bij dit liedje. Wat een lef van de tekstschrijver om zo krom te mogen praten, wat een geweldige vondst! Ik vind het zo fantastig toch!

Over een stel wat na een avondjes stappen bij elkaar is gebleven ? ;-). De tekst is inderdaad geen correct Nederlands, maar dat is ook vast niet de 'boodschap'. Het woord Fantastig is Vlaams en rijmt nou eenmaal lekker op lastig..

Dit heeft verder erg weinig met correct Nederlands te maken... Wel een leuk nummer en leuke clip...

Correct is het niet en ook nog een knap lastig. De zangeres vind ik wel goed, maar daar houd het bij op. Maar de meeste liedjes in het engels zijn geen haar beter.

nee dit is zeker geen correct nederlands maar de zangeres is dan ook vlaams. het gaat over een jonge vrouw die ontzettend graag verleid wil worden door de knappe gozer die ze ziet.

Grappig dat je deze vraag stelt, ik wilde dat namelijk ook doen. Wat ik bedacht had is dat het woord lastig net zo'n woord is als bijv lauw. dat is echt lauw! (dan is iets te gek, cool, of vet!) werd door de jeugd niet zo lang geleden nog gebruikt. Het zou kunnen dat het in vlaanderen ook zo'n soort woord is. soort vlaamse straat taal dus. Ik ben benieuwd of het zo is, dus lees met je mee! Toegevoegd na 5 minuten: Dan zou de tekst neer komen op: Slaap lekker ding, want jij bent te gek/fantastich! vrij vertaald: blijf bij mij slapen want jij bent te gek En in de tweede zin zegt ze het zelfde, maar dan anders.

Misschien heb je hier iets aan: http://www.youtube.com/watch?v=JW6TaPxUcZk&feature=related

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100