Wat doet George Michael nu?

Ik heb een hele tijd geleden gehoord dat hij geen albums meer uitbrengt, maar in het vervolg zijn nieuwe muziek gratis op internet zou aanbieden. Is dat zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als echte George Michael fan (ja, kom maar op met de minnetjes :P) weet ik dat hij is gestopt met touren. Hij heeft enkele jaren geleden al aangegeven zijn muziek in de toekomst online te willen verstrekken, dus dat gaat vast en zeker gebeuren. Verder heb ik begrepen dat hij zich bezighoudt met kunst en een 929 vierkante meter galerie bouwt in Dallas, samen met partner Kenny Goss voor hun verzameling Britse moderne kunst. Een quote: "I want to divorce myself from pretty much everything public after the tour. In the future, I don’t want to be making and releasing physical CDs, and I don’t want to be charging people for my new music.”

ik denk dat hij ligt bij te komen van zijn ongeluk gisteren met de auto in engeland!

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/prive/4619928/__Ge...

Even als aanvullen op de bovenstaande antwoorden: Ik had begrepen dat hij nog wel te boeken is om privé-feesten op te leuken met zijn muziek. Echt goedkoop zal het echter niet zijn. In het roddel-cicuit worden bedragen van 2 ton per optreden genoemd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100