Zijn mijn oude LP's nog iets waard of kan ik ze naar de vuilstort brengen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee gek, niet weggooien. Zet ze op Marktplaats, liefst zo gedetailleerd mogelijk, inclusief staat van de plaat en de hoes, eventueel met foto. Ik heb vorig jaar mijn platenverzameling (3 verhuisdozen vol) verkocht via Marktplaats aan een verzamelaar en daar nog een behoorlijk bedrag voor gekregen. En het waren niet allemaal "bijzondere"platen, het was van alles wat. Als je ze echt weg wil gooien kom ik ze wel ophalen :-). Er zijn ook heel veel platenbeurzen waar je platen kunt kopen c.q. verkopen. Niet weggooien: zonde !

Als je een paar hele unieke exemplaren hebt, kunnen ze wel wat waard zijn, als collectorsitem. Meeste LP's zijn niet veel waar. Hoewel het draaien van vinyl wel steeds hipper wordt.

Nooit weggooien iig. Anders kom ik ze wel ophalen!

Zijn veel mensen die er zeker nog interesse voor hebben. Je kan ze op marktplaats zetten of naar de kringloop brengen.

Je kan ze ook overzetten naar de pc. Unieke exemplaren bewaren of aanbieden. Kunnen wel degelijk waarde hebben (sommige dan) Grt Adriaan

Zonde, niet weg gooien. Misschien zit er nog wel urts tussen wat een paar duiten waard is. Anders wil ik ze wel ^^

Er zijn wel cdwinkels die ze 2de hands verkoopt en dus ook inkoopt,verwacht niet dat je er veel voor krijgt tenzij je er wat bijzonders bij hebt zitten

Ik zou ze niet weggooien, je kunt beter naar een platenbeurs gaan, en daar eens wat informatie inwinnen. Niet geschoten is altijd mis.

Ik heb laatst 40 LP's op marktplaats gezet en er zijn er nog 20 weggegaan voor een tientje per stuk! Ik zou ze toch niet weggooien hoor! En als je ze niet zo verkocht krijgt kun je ze altijd nog naar een tweedehandse opkoper brengen, die geeft je waarschijnlijk een tientje voor de hele boel.

Nooit weggooien!!! Er zijn liefhebbers genoeg die ze willen hebben of overnemen. Via Marktplaats of Koopplein. Of via je kennissen. Of bij bejaardenvereniging bijeenkomsten. Bj onze kringloop staan er honderden à 1 euro per stuk. Een liefhebber geniet van het uitzoeken daar. Ik heb er van mezelf ook net 50 gebracht en ik hoop dat iemand ze weer uitkiest. Van platendraaien komt het zoveel niet meer en de meeste die ik goed vond heb ik vervangen door cd tjes.

Niet weggooien ze kunnen nog op cd overgeschreven worden. In Ämersfoort is er een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke handicap die dit als dagbesteding doen. Boogh activiteiten amersfoort "st Boogh"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100