Welke Nederlandse zangers en zangeressen of bands zouden eens een duet moeten maken met elkaar?

Het moet natuurlijk een nieuwe combinatie zijn. Niet een combinatie die al eens is gevormd.

Originele en grappige antwoorden zijn van harte welkom.

Bij het sluiten van de vraag: Dank voor alle originele antwoorden! Ik heb muziek leren kennen die ik nog niet kende en oude bekenden opnieuw leren kennen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk intwine en lois lane. kijk dat is pas een combinatie.

guano apes en within temptation Toegevoegd op 14-06-2009 02:39:21 o dat is niet nederlands ff denken Toegevoegd op 14-06-2009 02:40:03 kane en nathalie

Koos Alberts met De Jeugd van Tegenwoordig. Ik zou Koos Alberts wel een keer willen horen rappen. Daarnaast denk ik dat hij wel voor een geintje in is...

Marco Borsato en Tiesto zijn een goed voorbeeld geweest denk ik... Ik zeg Kane met Gordon.. 2 enorme ego's bij elkaar(dinand en gordon), krijg je denk ik meer dan spektakel op het podium.

Ik vond de combinatie 'Rob van Daal & Richard Jansse' briljant... Maar een nieuw duet zou ik graag zien tussen 'Monique Smit en Jeannot', of een duet met 'Jeffrey Kuipers en Jolanda Zoomer'...

Ik zou gaan voor Ilse deLange en Kane. Allebei ervaren en ik zou Ilse wel eens wat meer een in rocknummer willen horen zingen.

Iemand was me voor maar ik zou kiezen voor Ilse de lange en (als hij nog leefde) Herman brood. Ik wil Ilse ook wel een rocknummer horen zingen.

Jeroen vd Boom die Gerard Jolink immiteerd samen met Gerard Jolink.Lijkt me grappig.

Anouk samen met Barry Hay (Golden Earring). Lekker ruig rocknummer lijkt me wel wat. Toegevoegd op 15-06-2009 14:31:30 Als reactie op de spelfout van "nickellya" lijkt een duet tussen Bennie Jolink van Normaal en Gerard Joling me ook wel iets. Joling en Jolink :-)

Ilse de Lange en Anouk. Ik heb gezocht, maar niet echt iets kunnen vinden. Toegevoegd op 15-06-2009 23:25:32 Frank Boeijen en Anouk, omdat zij De Verzoening van hem heel mooi vind. Dat nummer heeft ze ooit haar nummer 1 genoemd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100