Welke tekenfilm is een echte aanrader?

Toegevoegd na 12 minuten:
*voor kinderen boven 10 jaar

Toegevoegd na 13 minuten:
van 2007 +

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alfred Jodocus Kwak, ook te zien op youtube, in het Nederlands. Up is ook goed. Final Fantasy VII: Advent Children Complete (lijkt meer op een echte film.. 10+) Princess Mononoke De drieling / The triplets Hamtaro Cardcaptor Sakura

de speurneuzen, fantasia, de disney classics reeks. Toegevoegd na 1 uur: nu valt mijn antwoord dus compleet buiten de boot. misschien in het vervolg direkt je criteria vermelden?

Dat hangt er vanaf wat voor film je bedoeld :) Voor kinderen of volwassenen? Shrek vindt ik erg leuk of Monsters Inc. Wat van de oude doos: Taran en de Toverketel ... man wat was die vroeger eng :) UP is erg leuk als tekenfilm Mijn kleine jongen zijn favorieten: Cars de kleine Tarzan (met stip) Ratatoulli (snapt hij niet, maar de ratjes vindt ie geweldig). Dora & Diego

Final Fantasy: The Spirits Within

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0173840/

madagascar (alleen deel 1 dan) is wel leuk shrek 1 &2 een pesoonlijke favoriet is "beavis and butthead do america", maar dat is eigenlijk voor pubers en wat ouder.

Shrek en Toy Story zijn erg leuk. Een andere film die niet echt een tekenfilm is maar ook heel leuk voor kinderen van 10+ is "Alvin & the Chipmunks.

Donald Duck is altijd leuk, of tom en jerry!

misschien is dit meer voor wat oudere kinderen (vanaf ongeveer 13 ofzo) maar: South Park, Family Guy, The Simpsons, American Dad en Futurama

Wall- E, Ratatouille. Up --> is een leuke film maar ik weet niet of die op dvd is (als jullie hem op dvd willen kijken).

Ha, die Algeria; Mijn zoon en ik hebben ons bescheurd om "Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit". Is weliswaar iets ouder (2005), maar voor 10 jaar en ouder erg de moeite waard. Is ook eigenlijk geen tekenfilm natuurlijk, maar wel een leuke vorm van animatiefilm. Anders is de nieuwe Toy Story 3 misschien een leuke tip.

Princess & the frog. Ik heb nog heel veel leuke aanraders maar allemaal voor 2007.

Spirited Away (2001) en Howl's Moving Castle (2004). Ze zijn niet van ná 2007, maar grote kans dat ze ze nog niet gezien hebben. Toegevoegd na 4 minuten: Het Regent Gehaktballen ligt inmiddels in de videotheek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100