Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gaat de naam van de reguliere zender van FOX ook veranderen?

Sinds de overname van Disney veranderde de namen van bijvoorbeeld Fox Sports maar ook 20th century fox, maar gaat dit ook bij de zender FOX (dus waar de Simpsons bijvoorbeeld word uitgezonden) gebeuren?
Mvg

3 jaar geleden
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Nee. Zelfs de naam Fox Sports blijft in handen van de Fox Corporation en is nog steeds de merknaam voor een aantal sportkanalen.
De meeste internationale Fox Sports-kanalen zijn nu eigendom van The Walt Disney Company.
.
Overzicht
- Fox Sports (Verenigde Staten), ook bekend als de Fox Sports Media Group
- Fox Sports International, een internationale sportprogrammering en productie-entiteit van The Walt Disney Company (voorheen eigendom van de Fox Networks Group tot Disney’s overname van de meeste activa van 21st Century Fox) , dat sportprogramma’s distribueert naar verschillende landen.
- Fox Sports Australia, voorheen Premier Media Group, eigendom van Foxtel (eigendom van Murdoch-gecontroleerde News Corp Australia met Telstra).
- FoxSports.com, een sportnieuwswebsite.
- Fox Sports Radio is een nationaal sportpraatradionetwerk dat wordt beheerd door Premiere Networks in samenwerking met Fox Sports.
(Lees meer...)
SimonV
3 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding