Netflix USA in Nederland kijken via Netflix Nederland op een veilige en legale manier?

Een vriendin van mij haar computer is gehackt omdat zij gebruik maakte van de gratis vpn hola.org, wat voor andere mogelijkheden zijn er?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi, ik kan je kan je http://deblocks.com aanraden, dit werkt prima en is een stuk veiliger dan die gratis rommel op internet. Ik geruik het nu een half jaar en nooit klachten gehad. Toegevoegd na 1 minuut: Er zijn vast meer van deze service, maar uit mijn ervaring en die van mijn familie is het wel goed. Hoop dat je er wat aan hebt. Ik betaal een paar euro per maand trouwens, maar je kan gratis dat gebeuren eerst even gebruiken. Gratis brengt voor mij toch vaak een nare gedachte op, niks is gratis in het leven. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Toegevoegd na 1 minuut: Er zijn vast meer van deze service, maar uit mijn ervaring en die van mijn familie is het wel goed. Hoop dat je er wat aan hebt. Ik betaal een paar euro per maand trouwens, maar je kan gratis dat gebeuren eerst even gebruiken. Gratis brengt voor mij toch vaak een nare gedachte op, niks is gratis in het leven. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Bronnen:
familie
internet

Een veile manier is doormiddel van dns, maar alle manieren om de amerikaanse netflix buiten amerika te bekijken is niet legaal en je account kan er door worden geblokkeerd.

Op https://www.vpnconsult.nl kun je VPN's vergelijken. Surfshark komt daar wel goed uit. Wil je een gratis VPN die wel betrouwbaar is. Dan kun je op windscribe.nl 10GB (en soms zelfs 50GB) per maand gratis krijgen.

Bronnen:
https://www.vpnconsult.nl
https://www.youtube.com/watch?v=ejuEusWVOWo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100