Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe heet de film over een groep ontvoerde mensen in een huis ?

De film gaat over een groep mensen die worden ontvoerd op straat en die mensen worden in een huis gezet, maar je kan er niet uit alleen als je iedereen hebt vermoord en je als laatst overblijft, maar die mensen die in het huis zaten hadden beslist elkaar niet te vermoorden maar uiteindelijk krijgen sommige mensen ruzie met elkaar en vallen er toch doden, uiteindelijk zijn er alleen nog een man en een vrouw over maar die man wilt die vrouw vermoorden en die vrouw vlucht voor de man.
als de man haar volgt vallen ze van een hogere verdieping naar beneden waar de vrouw boven op de man valt met een stuk glas in zijn borst waardoor de vrouw wint en er een deur voor haar open gaat en ze vrij is, en ze kreeg ook nog een tas met iets er in alleen weet ik niet wat de inhoud van de tas was en achter die deur stonden meer mensen met precies die tas en toen was de film afgelopen.
en het is GEEN film van saw.
Iemand een idee welke film dit kan zijn.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

je bedoeld house of 9
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding