Wat zal de kijker op het einde meer aanspreken?

Ik moet voor school een kort filmpje maken. Maar ik weet niet goed welk einde er het beste bij past.

Het gaat over 3 jongens die een pokeravond hebben. Karel is de protagonist. Hij heeft 2 vrienden uitgenodigd: Pieter, die hij kent van de middelbare school, en Stef, die hij dit schooljaar heeft leren kennen. De 3 hebben een leuke pokeravond. Tijdens de pauze, als Karel wat drinken gaat halen, komt Pieter bij hem staan. Hij wil met Karel valsspelen om zo geld te stelen van Stef (Pieter is niet echt een rijke jongen). Karel en Pieter deden dat op het middelbaar ook wel vaker, zonder ooit gepakt te worden, maar Karel voelde zich daar nooit goed bij. Het lukt Pieter om Karel over te halen, en ze spelen vals.

En nu zit ik dus vast bij het einde. Zou ik het Stef te laten weten komen of niet?
Wat grijpt de kijker meer aan: een conflict tussen Stef en de andere 2, of het feit dat Karel zijn vriend besteelt zonder dat die het weet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een end good slaat altijd aan, zo iets als dat ze inderdaad samen zijn geld aftroggelen door vals te spelen maar dat ze op het einde wroeging krijgen doordat ze onderling ruzie krijgen omdat ze tot geen akkoord komen over de verdeling van het geld ( de ene bedrieger wil meer dan de andere) en zijn geld terug geven na het te hebben opgebiecht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100