Welke film beveel je aan?

Ik een een vriend hebben de keuze tussen 2 films: Komt een vrouw bij de dokter en Sherlock Holmes. Welke beveel je aan? We houden van goede films, best lang en actie mag er ook in zitten. Maar niet al te veel.

Toegevoegd na 7 uur:
We hebben net Sherlock Holmes gezien. Ik heb er in ieder geval geen spijt van, erg leuke film!

Weet jij het antwoord?

/2500

Komt een vrouw bij de dokter...

Hou je van actie? Sherlock Holmes. Hou je van een potje onvervalst op z'n Hollands snotteren? Dan 'Komt een vrouw bij de dokter'.

Als je van actie houd; Sherleck Holmes denk ik meer, Komt een vrouw bij de dokter is wel een lange film weer, maar een drama en als je gevoelig bent van karakter, dan ga je erbij snotteren.

Ligt eraan of je het boek van Kluun hebt gelezen. Heb je "komt een vrouw bij de dokter" gelezen, dan moet je naar die film gaan. Heb je dit boek niet gelezen, dan kun je beter naar Sherlock Holmes gaan

Sherlock Holmes, hoewel ik begrepen heb dat de film van Komt een vrouw... minder beroerd is dan het zwaar overgehypte boek, dat volgens mij nooit de bestsellerlijsten zou hebben gehaald als het niet waar gebeurd was. Maar goed, da's mijn persoonlijke opinie. En Sherlock Holmes is gewoon tijdloos leuk, met de garantie van een goed verhaal. Komt een vrouw....heeft een goede cast, maar is natuurlijk een soort drama; daar moet je van houden.

Wanneer je wel van tranen trekkers houdt dan zou ik naar "Komt een vrouw bij de dokter" gaan. Een waargebeurt verhaal van een vrouw die kanker heeft en van haar partner die het vreemdgaan maar niet laten kan. Je moet wel van drama houden. Zo niet natuurlijk de film Sherlock Holmes.

sherlock holmes ,dat verhaal is mijn inziens vele malen interesanter als komt een vrouw bij de dokter

komt een vrouw bij de dokter.

De keuze zal liggen hoe jouw vriend films beoordeelt. Komt een man bij de Dokter is niet echt een stoere mannen film.

Komt een vrouw bij de dokter natuurlijk !

Ik ben gister naar 'komt een vrouw bij de dokter'geweest. Hij is wel leuk om te zien maar hij is zeker niet zo geweldig als al die mensen zeggen. Heb wel een traantje moeten wegpinken maar vond m toch wel een beetje langdradig.....sorry als ik nu een paar mensen teleurstel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100