welke film is dit: Een meisje in een gesticht dat afbrandt vlucht door het bos en wordt door de politie gepakt. Blijkt een soort complot ofzo. Iemand?

IK heb de film maar ergens weggezet. Herinner me de titel niet meer. Asylum nog wat ofzo? of the story of.. maar kan me vergissen... Het valt onder de categorie psych thriller

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"The ward", een horrorfilm uit 2010 van regisseur John Carpenter, met Amber Heard. Het draait om Kristen, een meisje met problemen. Als ze opgepakt wordt nadat ze brand heeft gesticht ontwaakt ze in een psychiatrische inrichting. Dokter Stringer wil haar helpen, maar daar staat ze niet voor open. Ze wil weg. Samen met vier andere meiden, waaronder de opstandige Emily probeert ze een ontsnappingsplan te maken. Wat de rebelse Kristen niet weet is dat de inrichting een duister geheim heeft, een dodelijk geheim.

Bronnen:
http://cinemagazine.nl/the-ward-2010-recensie/
http://www.youtube.com/watch?v=iABKeRHA7KY...

Mad Love met Drew Barrymore. Maar misschien moet je zelf maar even gaan zoeken in het grote bestand. Drew Barrymore heeft wel meerdere van dit soort rollen gespeeld. Ze was op vrij jonge leeftijd al aan de coke in haar echte leven. Die rollen waren haar wel op het lijf geschreven.

jennifer's body met Amanda Seyfried?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100