Zijn er ergens films te downloaden die Fransgesproken zijn en franse ondertiteling hebben?

Zo niet, zijn er andere gratis opties hiervoor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Franse films zijn niet zo populair in Nederland. Toch zit er veel moois en ook leuks bij. Franse films worden niet frans ondertiteld maar mogelijk is dit op te vangen doordat er websites zijn die ondertitelingen los aanbieden. Mogelijk zijn deze 2 bronnen te combineren. Helaas heb ik technisch daar weinig ervaring mee maar het is te doen. Via Google kun je deze programma's voor ondertiteling vinden. http://www.seriessub.com/ http://subs.fr.nf/ http://v2.frigorifix.com/ http://victoire.b.fr...T.FR./index.php http://davidbillemont5.free.fr/ http://www.soustitrefr.com/

Kijk op YouTube. Ik vind "Tous les matins du monde" een prachtfilm maar dan moet je van barokmuziek houden. Als je deze film aanklikt kom je rechts vanzelf bij andere Franse films.

Bronnen:
http://youtu.be/5xpYmFUuZCE

Ik weet wel hoe je er franse ondertiteling bij zet. Je tikt in google de naam van de film + french subtitles. En dan kijk je of je ergens de naam 'opensubtitles ziet staan'. Ga ernaar toe een download + open het met winrar. Dan plaats je je ondertiteling in de map van de film en kopieer de naam van de film en zet die in de titel van de ondertiteling, pas op wis .srt niet. En kijk dan of het werkt, anders als het niet werkt zoek je op de zelfde manier op een andere website.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100