Vaak zie je in films dat als er cocaine wordt gesnoven, dit vanaf een spiegel c.q. glasoppervlak gebeurd: waarom is dit?

..... en gebeurd dat ook zo in de realiteit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Oppervlak is volkomen glad (dus je snuift geen stof), bovendien kan je goed zien dat je niks mist. In het echt kan het ook zo gaan.

Als je het op een houten tafel doet trekt het daar in, in een spiegel zitten geen gaatjes randjes daar heb je dus 0 verlies. In het echt gebeurt dit ook ja.

Bronnen:
.........geen commentaar

voor je gaat snuiven, hak je de coke zo fijn mogelijk met een scheermesje. zou je op bijvoorbeeld een houten tafel gaan hakken, dan kan je daarna splinters snuiven. verder is een spiegeltje makkelijk bij je te steken, voor onderweg.

Het lijkt mij omdat je dan makkelijk lijntjes kunt trekken en kunt zien of je niets laat liggen, ongeacht de lichtval. Een bijkomend voordeel is dat een spiegeltje een doodnormaal voorwerp is om bij je te hebben, zodat het bij een eventuele controle niet opvalt.

Door de spiegel kun je ook mede zien of alles goed is gesnoven.Daarbij het voordeel dat je een glad oppervlak hebt en door de reflectie van het licht zie je wit beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100