Is de film razend geschikt als meidenfilm als doelgroep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben daar laatst heen geweest, en het is voor jongens en meiden eigelijk want er komt ook free running in voor en dat was wel stoet hoor :) Maar k moet eerlijk zeggen, dat k hem niet zo bijzonder vond.

Nee hoor, het is een tienerfilm voor zowel jongens als meisjes.

Nee, de hoofdpersoon is een jongen. Het gaat over freerunnen en over huiselijk geweld. De hoofdpersoon krijgt ook te maken met verliefdheid, maar dat maakt het natuurlijk niet meteen meisjesfilm.

Wachtwachtwachtwacht.. Als ik de vraag goed begrijp, wordt er gevraagd of "razend" als film geschikt is voor meiden (al is de vraagstelling mij niet helemaal duidelijk: Razend is namelijk niet per se een meidenfilm, maar of hij geschikt is voor meiden als doelgroep is weer een hele andere vraag). Of heb ik het mis? Natuurlijk is het antwoord ja! In principe is "Razend" te categoriseren als "tienerfilm" en ja, daar vallen ook meisjes van bepaalde leeftijd onder. De jeugdboeken van Carry Slee, dus eigenlijk ook de verfilmingen ervan zijn voornamelijk gericht op jongeren van ongeveer 12-17 jaar (grove schatting). Dat de hoofdpersoon een jongen maakt hierbij als het goed is niets uit - er zijn chick flicks waarvan in elk geval 1 van de hoofdpersonen een jongen/man is (denk aan she's the man). Ik denk zelfs dat eerder meisjes dan jongens naar dit soort films kijken, echter is het inderdaad niet per se een meidenfilm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100