Wie weet hoe deze film heet?

Ik denk dat hij op tv was eind jaren 70 begin jaren 80. Het ging over een autistisch jongetje die steeds met borden zat te draaien. Het was een typische drama film, waarbij volgens mij de moeder de schuld kreeg van het autisme van het kind. Er kwam hulp en het kind ging vooruit. Tot op een bepaald moment (aan het einde van de film?) de moeder 's ochtends de gordijnen opendoet in de kamer van het kind en die jongen weer helemaal is teruggevallen in zijn oude gedrag.
Het kind werd door een tweeling gespeeld weet ik nog.
Wie weet hoe die film heet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Son Rise a miracle of Love? Deze jongen wordt door zijn ouders met een speciaal zelf ontwikkeld programma geholpen . Zij gaan mee in zijn repeterend gedrag ( bordjes draaien) Hij heeft ook een ernstige terugval

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0079933/

little man tate? http://www.imdb.com/title/tt0102316/ Toegevoegd na 9 minuten: deze film zou te laat zijn (begin jaren 90), misschien heb je hier wat aan: http://www.dvd.nl/forum/showthread.php?t=52708 maar was er eind jaren 70 begin jaren 80 al zoveel over bekent dan dat daar films over werden gemaakt? heb het idee dat dat iets later is gekomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100