Wie weet de naam van deze film? ZIE BESCHRIJVING

Het gaat over een soort bordspel. En alles wat ze spelen word werkelijkheid. Er spelen volgens mij 2 kinderen en 1 man in. ik herinner me heel vaag een leeuw.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je hebt het waarschijnlijk over de film jumanji. een meisje en een jongen vinden een bord spel en beginnen er samen aan. de jongen word in het bord gezogen en het meisje vlugt nadat ze is aangevallen door vleermuizen. zoveel jaar later ( ik dacht 25) komen een broer, zus en hun tante in het huis van de jongen wonen die in het bord was gezogen en vinden het bord. zodra de jongen een bepaald aantal ogen gooit word de jongen, die nu een man van de jungle is, bevrijd uit het bord en samen met het meisje dat gevlugt was voor de vleermuizen spelen ze het spel verder. tijdens het spel komen ze voor krokodillen, spinnen, regenstormen, een leeuw, en een jager (die de man al achterna zit sinds hij in het bord zat) en uit eindelijk wint hij het spel en alle figuren uit het bord worden er weer in terug gezogen.

Jumanji (1995) Met robin williams

deze film die ik ken die lijkt erop het gaat ook over een man en 2kinderen een jongen en een meisje hij vertelt hun verhalen voor het slapen gaan en alles wordt werkelijkheid mischien had je het mis over die bordspel maar die film waar ik het over heb heet Bedtime Stories

Zathura? Ik weet niet meer info.

Featherlight sloeg de spijker op z'n kop

Bronnen:
hersenpan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100