Hoe heet de film over jouw leven?

Stel je voor dat er een film wordt gemaakt (of een boek wordt geschreven) over jouw leven. Wat zou dan de titel zijn van deze film (of boek)?
En welk genre zou het zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"De Boot". Vooral metaforisch, ik zal het toelichten. Ik ben gek op water, ben een vis (sterrenbeeld) en zie mijn leven als een reis over het water. Ik zit in een bootje, vaak dobber ik alleen maar ik leg ook vaak aan als ik mooi stukje kust zie met interessante mensen. Heb ik er genoeg van, dan meer ik weer af. Soms maakt mijn bootje water en moet ik scheppen om niet te zinken. Maar ik kan ook genieten van het kabbelende water, zon op mijn gezicht, alleen of met anderen. In mijn leven gooi ik soms iemand overboord, maar hij krijgt wel een zwemvest mee. Het wordt een avonturenfilm, want het leven is één groot avontuur.

Het genre ligt voor de hand: Biografisch, met hier en daar spannende, saaie, grappige, en emotionele momenten. Een paar grote en minder grote conflicten, een paar goeie en minder goeie keuzes, en hier en daar een verrassende wending. Maar de titel is toch een stuk lastiger, hoor. Daarvoor zal ik eerst mijn leven goed moeten afsluiten, voordat ik daar echt een antwoord op kan geven.

'Sol y Sombre' Een Spaanse titel, het betekent 'zon en schaduw'. Staat voor de leuke, maar ook de minder leuke kanten van mijn leven. Een Spaanse titel, omdat ik denk ooit nog naar Spanje te verhuizen. Ik blijf niet altijd in dit koude kikkerlandje wonen.. Genre zou autobiografisch zijn, je kan ook wel een parodie op mij maken, maar dat komt mijn imago (of zelfvertrouwen) niet ten goede denk ik.

The biggest mistake Genre: drama

'Your life is not the worst there is: Just take a look at my life' Genre: Komisch Romandrama. :)

"Geen pieken, geen dalen"! Ik stabiel tegen het saaie aan!

Als er een film komt (want het autobiografische boek is er al) dan heet deze "The Tripple B" En die 3 B's staan dan voor "Big Bad Bitch", voordat ik daar vragen over krijg. En een genre zal ergens liggen tussen extreme Horror en Slapstik. En wellicht van elk genre wat...

three knifes and one sword in her back

Stille kracht..een biografie

Genre : Biografie Titel: "de vrije gevangene van de 21ste eeuw"

"Twee stappen voorwaarts, een stap terug" De toekomst tegemoet met de lasten van het verleden, vind ik op mij van toepassing.

Akkers van tralies

And she was gone.

Genre: Biografisch Titel: My Life

Titel : Ik ben Blij. Genre: Soap in beperkte oplage (en wordt vervolgd.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100