Is er nog een soortgelijke film zoals The Game (1997)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het ligt er een beetje aan wat je bedoelt met 'soortgelijke'. Bedoel je daarmee dat niets is zoals het lijkt? Ik kon dit vinden: "Alfred Hitchcock Presents" (1986) titel van episode "Happy Birthday" (Season 1, Episode 18). Daarnaast is Identity een goede film.

als je bedoelt dat het verhaal door het plot een andere wending krijgt en je de film eigenlijk nog een keer wilt kijken (met andere ogen), dan past Sixth sense ook wel in dat rijtje....

Als je bedoelt "welke film zal ik nog meer leuk vinden als ik The Game leuk vind", dan zijn dit aanbevelingen van IMDB: The Conversation (1974) The Matador (2005) Twelve Monkeys (1995) Pacific Heights (1990) Minority Report (2002) The Departed (2006)

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0119174/recomm...

April Fool's Day maar de film is niet zo sterk als the game,maar wel zelfde idee

Als het gaat om plotwendingen zou je eens kunnen kijken naar Wild Things. Zolang je in staat bent langs de soms wat gemaakte badpak-scènes heen te kijken gaat er best een intelligent plot achter schuil :-)

om verder te gaan op die plotwendingen zou je ook nog lucky number slevin met oa. Josh Hartnett, Lucy Liu, Bruce Willis en Morgan Freeman kunnen kijken.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0425210/

Memento past er ook wel tussen, het verhaal wordt achterstevoren verteld, is wel ff wennen, maar een heel intelligente film met een verrassend einde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100