auditie voor de film razend

heej,
ik wil graag auditie doen voor de film razend, alleen ik heb nog nooit eerder auditie gedaan. Ik weet ook niet iemand die ook auditie wil doen, dus dan moet ik alleen.
Zou dat wel gewoon mogen?
En weet iemand mischien ook wat je moet doen op zo'n auditie?

Groetjes,
Mara.

Weet jij het antwoord?

/2500

http://razend.shootingstarauditie.nl/ Kijk eens op deze site, daar kan je meteen een auditieformulier invullen. Ook kan je daar faqs lezen want er zijn vast meerdere kids die vragen gesteld hebben. Alles wijst zich dan vanzelf. Enne....succes ermee!

ik weet op zich niet wat moet doen meestal wordt er gekeken naar je spel want dat is het belangrijkste ik doe ook auditie voor de film dus ik wacht het ook allemaal af. groetjes michelle

Meestal wordt de auditie gedaan in een schoolgebouw. Er zijn allemaal ruimtes met elke ruimte zijn eigen jury/regisseur. Als je dus aan de auditie mee mag doen, dan krijg je een script toegestuurd die je uit je hoofd moet leren. Als je bij de auditie bent ga je tegen een andere deelnemer de scène spelen. Daarna draai je van rol om. Ze filmen alles en je gaat zonder uitslag naar huis. Later krijg je bericht of je naar de volgende ronde mag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100