Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel rekenen de Rolling Stones aan voor een concert?

Ik zag gisteren de briljante Rolling Stones op TW Classic in Werchter en ik vroeg me af: hoeveel zouden de heren aanrekenen voor een concert? Iedere Euro of dollar méér dan verdiend, natuurlijk!

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
2.7K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Van Coldplay wordt gezegd dat het 1,3 miljoen euro kostte om ze in 2011 op Pinkpop te krijgen. Volgens Jan Smeets zijn de Stones de duurste act ooit op Pinkpop geweest, dus hebben ze meer gekost dan die 1,3 miljoen. Voor andere festivals zal vast hetzelfde neergeteld moeten worden. Wat ze krijgen voor eigen concerten, zal misschien wel nog meer zijn. Toegevoegd na 45 minuten:
De concerten die ze tussen 25 november en 15 december 2012 speelden in het kader van hun eigen '50 and counting tour' bracht $ 38 miljoen op. Bronnen:
- http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/12/rolling-stones-staan-op-pinkpop/
- http://www.goeievraag.nl/vraag/entertainment-muziek/beroemdheden/rekenen-rolling-stones-concert.515475

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Van Coldplay wordt gezegd dat het 1,3 miljoen euro kostte om ze in 2011 op Pinkpop te krijgen. Volgens Jan Smeets zijn de Stones de duurste act ooit op Pinkpop geweest, dus hebben ze meer gekost dan die 1,3 miljoen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding