Michael Jackson was zwart van nature. En hij is op een of andere reden ineens wit, maar hoe kan het dat zijn kinderen dan allemaal blank zijn?

Oké de moeder was blank maar kan dat wel? ik dacht dat als de vader bruin is en de moeder blank, dan de kinderen dan bruin moeten zijn of meen ik dat maar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Michael Jackson had een huidziekte waardoor hij licht gekleurde vlekken kreeg. Daarom gebruikte hij een speciale creme om zijn hele huid diezelfde teint te geven. Zijn kinderen had hij geadopteerd, hij was er niet de biologische vader van. Als hij eigen kinderen had gekregen, dan waren die inderdaad met een donkere huid geboren. Toegevoegd na 4 minuten: Die huidziekte heet Vitiligo. Zie hieronder een afbeelding hoe het eruit ziet als je het niet behandelt:

Zijn kinderen zijn eigenlijk helemaal niet blank, maar wel minder donker dan MJ ooit was. Als een blank iemand en een zwart iemand een kind krijgen, kan het kind alle tinten hebben, van heel donker tot heel lichtbruin. Wel zie je meestal wel bepaalde kenmerken van zwarte mensen (bredere neus, donker haar, krullen, getinte huid). Michael Jackson is bleek geworden, omdat hij een huidziekte had, Vitiligo, waardoor hij bleke vlekken op zijn huid kreeg. Hij liet zijn hele lichaam dan bleken zodat de vlekken niet meer zouden opvallen. Zijn oudste zoon, Prince, heeft dezelfde huidziekte. Het is dus niet zo dat zijn kinderen bleek zijn omdat Michael Jackson een bleke huidskleur heeft gekregen in de loop van zijn leven. Tijdens het leven ontwikkelde eigenschappen worden niet in het DNA opgeslagen en worden bijgevolg niet doorgegeven aan nakomelingen. Zo ook MJ's bleke huid. Het is puur toeval dat zijn kinderen niet zo donker zijn.

Er werd ook gezegd dat hij zich laten bleken heeft door racisme.(of het waar is weet ik niet) Hij wou daardoor ook blank zijn omdat hij niet werd geaccepteerd hoe hij was. Aan de ander kant kan het ook komen nadat zijn haar eens in brand zijn gevlogen tijdens een optreden. Hij moest een chirurgische ingreep ondergaan en werd daar verslaafd aan en liet nog andere ingrepen doen. Het zou dus kunnen dat hij geen echt gezicht meer had, maar zo-een van plastic. Over zijn kinderen heb ik geen idee hoe het komt, maar het kan zijn dat als je zwart bent en je vrouw wit, je ofwel donker bent van kleur maar lichter ofwel lichter bent van kleur.

Er zijn verschillende bronnen op internet te vinden waar beweerd wordt dat de kinderen niet van Michael Jackson zelf zijn, en zelfs ook niet van Debbie Rowe. Bijgaande link bijvoorbeeld. Het zou best eens waar kunnen zijn, want de kinderen lijken inderdaad helemaal niet op MJ!

Bronnen:
http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/muziek-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100