De Koning is dood, leve de koning!

Nu de 'King of Pop' dood is, moet er weer een nieuwe Koning komen. Wie verdient deze titel volgens jou?
En wie is jouw 'Queen of Pop' ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niemand anders verdient die bijnaam. Elvis is toch ook nog steeds "The king"? En als Bruce Springsteen dood gaat hoeven we toch ook niet eens een nieuwe "Boss" te zoeken? Michael Jackson blijft gewoon "The King of Pop"

als deze mensen nou eens zouden gaan zingen..heb je 2 vliegen in een klap..

Je kunt een titel maar 1 keer weggeven! Als er weer is iets langs komt "zingen" of wat dan ook krijgt hij of zij gewoon een andere naam.

En waarom zou er een opvolger voor Michael Jackson moeten komen. Dat is voor Elvis en Frank Sinatra toch ook niet gebeurd. Of heb ik iets in mijn (zeer) ruime muziekcollecte over het hoofd gezien...

Simpel. Er is er maar eentje die vergelijkbaar veel succes heeft gehad (120.000.000 verkochte albums en 40.000.000 singles) en hetzelfde genre muziek maakt maar in tegenstelling tot Michael Jackson wel redelijk continue met nieuw werk kwam: Madonna. Toegevoegd op 29-06-2009 16:13:45 (Overigens wordt ze al langer Queen of Pop genoemd)

Niet mee eens, de titel King of Pop schuif je niet zomaar door naar iemand anders. Die mag wat mij betreft een nieuwe titel krijgen.. De titel Queen of Pop is al toebedeeld aan Madonna. Ik vond Madonna in mijn jongere jaren leuker dan nu, maar ik vind wel dat ze terecht deze titel draagt.

Britney wordt ook weleens queen of pop genoemd. Madonna vaker maar ik vind niet al haar nummers popmuziek dus kan je ook geen queen of pop zijn toch?

Prince en dat niet alleen vanwege de naam. http://www.youtube.com/watch?v=1CoxNzOOoQU http://www.youtube.com/watch?v=FjBj0-KoT2Q&feature=related

Anouk, geweldige muziek! Dutch Queen of Pop

eh, (paul) king zelf dan maar?

in NL hebben we al een king of pop, demano heet die ofzo. Toegevoegd na 2 uur: het was een artiest geen koning. gewoon iemand met een goed beroep, alsof hij meer was dan jij en ik.

Er is toch al een Prince? Oh nee, die heeft afstand van zijn titel gedaan he (The Artist Formerly Known As Prince). Tja... dan ben ik ook van mening dat de titel maar één keer vergeven kan worden. Qua Queen of Pop ben ik van mening dat Madonna die titel met recht draagt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100